Solist(ă) muzică Live

DJ / MC

DJ / MC / Solisti

pentru evenimentul tau

Deoarece, nu suntem Dee Jay  de ocazie, va aducem la cunostinta  ca suntem autorizati O.R.D.A. , in baza unor contracte ferme de prestari servicii emitem facturi si platim taxe catre  statul roman ! Daca iti arati interesul pentru serviciile noastre stabilim o intalnire unde ne cunoastem si intelegem fiecare asteptarile celuilalt. In cazul in care de comun acord  sunt stabilite mai multe detalii in sensul unei colaborari benefice ambelor parti ,  se semneaza contractul de prestari servicii si se percepe un avans de 35 % din valoarea totala la care se emite factura de avans.
 
Pana la data evenimentului festiv avem timp sa stabilim toate detaliile legate de organizare , iar datele noastre de contact precum si formularul de pe site-ul oficial iti stau la dispozitie pentru orice informatie.
In data evenimentului festiv, conform contractului de prestari servicii vom ajunge  in locatia indicata in contractul de prestari servicii ,  inainte cu 4  ore pentru montarea totalitatii echipamentelor, a sunetului precum si a iluminatului , testarea echipamentelor care pot sa se regaseasca in lista urmatoare : 
 
Logistica DJ / MC

1.       Sistem KV2 Audio ES, 6 boxe, 5000w; http://www.audiovision.ro/produs/sistem-audio-es-kv2-audio/
2.       Monitoare de scena active LD Systems STINGER 12 A G3 – 2 buc.
3.       Mixer analog Dynacord 1000-2 sau digital Soundcraft SiEx2; https://www.soundcraft.com/en/products/si-expression-2
4.       In-ear LD Systems MEI 1000 G2, 6 bucăți ;
5.       Di-box activ si pasiv;
–          Klark Teknik  DN200;
–          Klark Teknik  DN100;
6.       Microfon wireless handheld SHURE – SLX24/BETA58A – 2 buc.
7.       Set Microfoane de Tobe:
–          SHURE BETA 52A – Toba Mare;
–          SHURE BETA 56A – Premier;
–          SENNHEISER E 604 – Tom;
–          SENNHEISER E 614 – Cinele;
 
8.     Laptop &  2 x Pioneer XDJ 1000 MK2 & Headphone Set ( Pioneer HDJ X5 Black ) , , Media Player cu loop, quantize, jog-uri si un ecran central LED touchscreen. Are o iesire audio RCA, iesire digitala si 1 slot USB
 
9.     2 x Pioneer DJM V10 – Mixer de club cu 6 canale, EQ cu 4 benzi pe canal, compressor intern, sectiune cu 14 efecte, izolator pe 3 benzi, 2 iesiri pentru casti si EQ pentru booth, 6 intrari digitale (coaxial), 6 intrari line, 4 intrari phono  &  Pioneer CDJ 3000 – CD/Media Player cu Auto Loop, pitch de 100 mm, jog-uri full size si un ecran central touchscreen. Are o iesire audio RCA, o iesire digitala, conexiune link GigaBit, 1 slot USB si un slot SD. Este compatibil cu RekordBox DJ
 
10.   2 x Rane Twelve MK2, 1 x Rane Seventy & Headphone Set  ( Sennheiser HD 25)   : Rane Twelve MK2 – Controller MIDI Rane Twelve MK2 cu motor de platan Direct Drive, viteze 33/45 RPM ajustabile, butoane de browse si load, ecran LED si needle search. Poate controla cele 4 deck-uri din Serato si are touchstrip pentru cues. Vine in pachet cu cablu USB si cablu de alimentare. Poate genera semnal Timecode pe iesirile RCA. Functioneaza atat cu Serato DJ Pro midi sau DVS cat si cu Virtual DJ sau Traktor.
 
11.     Rane Seventy – Mixer DJ battle cu carcasa metalica pe 2 canale. Fadere noi de tip Mag Four, 8 pad-uri pe canal, knob-uri de efecte, display central, EQ pe 3 benzi, 2 port-uri USB pentru conectarea a 2 platane Rane Twelve, 2 intrari phono si 2 intrari cd
 
 
In  pretul stabilit transportul, instalarea, verificarea si dezinstalarea echipamentelor sunt incluse!
 
Totodata putem asigura servicii conexe : foto – video , cabina foto 
 
Verificam impreuna cu organizatorul evenimentului festiv  momentele importante ce se vor desfasura . Conform programului stabilit “dam drumul” distractiei. 
 
Pentru cei dornici de muzica Live oferim  programe artistice  cu unul sau mai multi  interpreti consacrati de muzica usoara sau muzica populara, iar muzica ce se va interpreta interpretata se va stabili de comun acord. De asemenea oferim program de muzica Live la saxofon, dar si trupa de cabaret 
 
Tinuta pe care o poarta DJ este standard, negru cu sigla imprimata pe spatele camasii sau pe spatele tricoului in functie de tipul evenimentului. 
 
Pentru o durata mai mare de 8  ore se percepe plata pe ora splimentara oferindu-se documente justificative in acest sens . 
 
 La final in maxim 4 ore se relocheaza totalitatea echipamentului ce s-a folosit in locatie si toti colaboratorii nostri vor parasi incinta unde s-a desfasurat evenimentul festiv.

AI STABILIT DEJA DATA?

NE POTI CONTACTA : 0742/936.569 
 
 
Entertainment Music Show Romania

Evenimente în aer liber!