Agenție Evenimente

Despre Noi

ENTERTAINMENT

MUSIC SHOW ROMANIA

Suntem organizatori de Evenimente, Concerte si Spectacole de varietati cu public in aer liber. Organizam Evenimente in Romania si in Republica Moldova.

Organizarea de Evenimente

Reușita evenimentului tău ține de organizare și planificare. De la realizarea concepului până la implementare, te ajutăm să organizezi evenimente creative.

Booking Artisti

Asiguram booking pentru spectacole si concerte in aer liber, petrecere aniversara, zilele orasului, revelion, petrecere privata, corporate, team building, private events.

Logistică & Echipamente

La noi gasiți toată logistica de care ai nevoie pentru orice tip de eveniment, fie că vorbim de concerte, festivaluri, lansări de produs, evenimente sportive, conferințe, gale, festivități de premiere.

Agenție Evenimente Artistice

în Romania și Rep. Moldova

Putem sa fim recunoscatori partenerilor dar si colaboratorilor nostri fideli deoarece am supravietuit impreuna, celor mai grele momente in mai bine de 365 de zile pline de greutati, cu foarte multe cazuri de imbolnaviri datorate virusului SARS-CoV 2 , dar AM REUSiT , IMPREUNA sa ne mentinem asa cum ne-ati cunoscut si inainte de anul 2020

In anul 2020 am continuat intens sa ne pregatim, in cadrul salilor noastre proprii de repetitie , si sa excelam cu totii, impreuna !

Si, am reusit ! Drept dovada, va invitam sa observati prin intermediul site-ului nostru de prezentare mai multe proiecte ce vi le supunem atentiei , proiecte pe care le puteti solicita pentru evenimentele ce le vom organiza impreuna conform , desigur legislatiei in viguare

Cu ajutorul , suportul nostru tehnic si logistic, precum si alaturi de artistii nostrii consacrati ,vom participa in anul 2021, dar si 2022 in cadrul unor spectacole, concerte , festivaluri atat in door, cat si out door, dar si in cadrul unor turnee de foarte mare referinta pentru industia artistica din Romania, Republica Moldova din ultimii 5 ANI.

Agenție Evenimente Artistice

Detinem atat :

* Tour Manager : Prin care vom gestiona diferite locatii, precum si prin asigurarea cazarii, a transportului, dar si a echipamentelor catre locatiile principale , vom oferi un plus valoare fiecarui eveniment in parte

* Location Scouter : Prin care am  dorit sa detinem totalitatea autorizatiilor din partea : I.G.S.U., Politia Romana, D.S.P., D.S.V.S.A., Directii de Urbanism dar si a Directiilor de Cultura din cadrul primariilor, sau chiar din cadrul al Ministerului Culturii si Cultelor, totul pentru a facilita accesul in locatiile de desfasurare ale evenimentelor, prin amplasari de scene / echipamente / utilitati , dar si sa respectam legislatia in vigoare privind prevenirea imbolnavirilor cu virusul SARS-CoV 2

Vom fi prezenti in cadrul unor Petreceri Campenesti , Festivaluri muzicale, artistice, si de teatru , oferind spre folosinta setup-uri tehnice diferite pentru artistii proprii dar si pentru artistii colaboratori.

Entertainment Music Show Romania

Evenimente în aer liber!