Agenție Evenimente

Evenimente cu Entertainment Music Show Romania !

Suntem organizatori de Evenimente, Concerte si Spectacole de varietati cu public in aer liber. Organizam Evenimente in Romania si in Republica Moldova.

Agentie Specializata

Organizam Evenimente in aer liber!

Onoram cu profesionalism toate solicitarile dumneavoastra !

 

Concerte

Concerte in aer liber cu artisti consacrati!

Detalii

Spectacole

Spectacole pe timp de pandemie, organizate in siguranta!

Detalii

Corporate

Lasa evenimentul tau Corporate in seama noastra.

Detalii

Ev. Private

Eleganta, bun gust si rafinament. Asa definim cheia unui eveniment reusit !

Detalii
Agentie Evenimente

Spectacole pe timp de pandemie

Suntem mereu pregatiti sa te ajutam !

Stim ca responsabilitatea organizarii unei nunti in aer liber este o provocare pentru multi dupa Pandemia de COVID 19 , noi, vom incerca ,sa-ti usuram aceasta munca si sa-ti oferim solutiile cele mai potrivite in ce priveste muzica de la nunta voastra.

Te vom sfatui inca de la inceput cum sa-ti potrivesti programul pentru reprizele de dans si momentele de respiro , astfel incat nunta voastra sa ramana o petrecere de neuitat in memoria toturor invitatilor vostrii.

Restricțiile impuse, ca efect al Pandemiei, au determinat și limitarea nunților și a botezurilor atat in 2020 dar si in urmatorii dupa cum bine ati observat . Deoarece toti organizatorii de nunți și botezuri , spectacole , festivaluri au de suferit la fel de mult ca și ceilalți si activitățile ne- au fost ori diminuate, ori închise definitiv , ne-am solidarizat cu cei ce i-am considerat corecti si am propus autorităților să facă anumite modificari in legislatia existenta , modificari ce le asteptam si dupa Iulie 2021

In calitatea noastra de organizatorii de spectacole in-door, dar si out-door , de nunți dar și de botezuri am propus autorităților un așa-zis registru al participanților , registru ce v-a fi pus la dispoziția autorităților cu toate datele celor care participă la acest gen de evenimente , fara desigur a incalca prevederile GDPR , totodata nu ne vom asuma ca fiecare component al fiecarei trupe de cover , fie sa se vaccineze, fie sa participe in cadrul unor evenimente obligat (a se vaccina) considerand ca nu putem obliga nici o entitate fizica , neexistand o baza legala in acest sens , nici macar prin a controla veridicitatea unuia sau mai multor Certificate de Vaccinare , Adevedinte de Vaccinare

NU VOM OBLIGA NICI UN MEMBRU CE NE APARTINE SA SE VACCINEZE !

In cazul evenimentelor in aer liber, precum ar fi spectacole cu public, festivaluri , NU vom putea obliga ca fiecare spectator sa detina  Certificate de Vaccinare sau  Adevedinte de Vaccinare , deoarece consideram ca NU este propice ca noi, in calitate de organizator evenimente sa detinem rolul unui ,, gardian ,, in teritoriu al Guvernului Romaniei , in situatia in care Guvernul Romaniei detine atat deconcentrate , cat si solutii de a ne ajuta in organizarea unor evenimente cu public numeros ( peste 1.500 persoane) , existand atat D.S.P.-uri teritoriale, cat si personal auxiliar ce ar putea asigura atat triaj epidemiologic cat si programe de testare rapidă Anticorpi SARS CoV-2 și programe de testare RT-PCR !

Nu vom putea fi trasi la raspundere de catre autoritati in nici un fel sau mod pentru a obliga unul sau mai multi participanti de a folosi :

*TEST RAPID ANTIGEN DIN SPUTĂ   (saliva adunată de la  nivelul oro-faringian) ,

*TEST RAPID ANTIGEN DIN SPUTĂ (saliva adunată de la nivelul oro-faringian) EFECTUATE  ÎN CENTRELE NOASTRE – Nu vom detine asementea centre ! Asemenea centre le pot detine doar entitatile juridice ce sunt agreate de catre D.S.P.-urile teritoriale .

*TEST RT-PCR  COVID-19 DIN SALIVĂ  – Noua metodă de recoltare non-invazivă, deoarece in prezent NU suntem Organ de Control abilitat prin legislatie de catre Guvernul Romaniei sa putem solicita acest test !

Pentru confortul și siguranța spectatorilor ne vom asigura ca autoritatile locale vor respecta deciziile Guvernului Romaniei in teritoriu , si nu vom interveni de indata in nici o speta ce ni s-ar putea imputa , decat in cazul in care se v-a implementa in legislatia nationala incheierea unui PROTOCOL intre noi, organizatorii de evenimente si D.S.P.-urile teritoriale !

Pentru moment noile norme anunţate de autorităţi sunt foarte greu de aplicat în industria organizării de evenimente. Cum ar fi asigurarea de 2 mp pentru fiecare participant şi limitarea numărului de participanţi

E nevoie de un an întreg de muncă pentru a planifica toate detaliile organizarii unui eveniment de o asemenea magnitudine, aici ne referim la unui cu peste 2.500 de spectatori . În plus, situația pandemiei fluctuează, iar acest lucru poate duce din zi in zi la reprogramarea , evenimentelor , iar in calitate de organizatori spectacole, festivaluri in aer liber, nu putem deschide porțile , oricum , si doar in anumite conditii impuse de catre autoritatile centrale neexistand predictibilitate doar de dragul de a a ne revedea după această absență lungă și dureroasă.

În mod absurd și total greșit, conform noilor „măsuri de relaxare”, evenimentele culturale desfășurate la exterior sunt mai puțin sigure decât acum câteva luni și – în mod inexplicabil – aceleași evenimente sunt considerate în prezent de până la 20 de ori mai nesigure decât evenimentele sportive, care se pot desfășura cu o capacitate de până la 12.000 de spectatori (!).

Tratamentul aplicat operatorilor din domeniul cultural, lucrătorilor, artiștilor, managerilor și tuturor celorlalți profesioniști este absolut discriminatoriu față de celelalte sectoare de activitate care funcționează deja după reguli aproape de normalitate.

Wedding Music Band , membrii dar si colaboratorii , nu pot face parte din cadrul sectorului cultural doar cand sectorul poate fi folosit ca slogan pentru campania de vaccinare! Nu putem ajuta sa se creasca ritmul de vaccinare , prin Intimidari si presiuni foarte exagerate din partea autoritatilor deoarece vor exista mai multe efecte contrare !

Solicită Acum

Booking Artiști

Prin intermediul entertainment music show romania, puteti solicita Artisti, Trupe, Band-uri

Cere Oferta Acum

DORITI UN EVENIMENT ?!

SOLICITA ACUM OFERTA SI DISPONIBILITATEA!

Va stam la dispozitie, pentru colaborari la telefon : 0742.936.569 , e-mail: office@weddingmusicband.ro sau pe paginile oficiale de pe retelele de socializare!  

Agenție Organizatoare de

Evenimente Complete

În România și Republica Moldova.