Studio de înregistrări

București

Studio de înregistrări

București

Studio de înregistrări live

Sala de repetiții are sediul în municipiul Bucuresti si are 3 domenii principale de activitate:

Studioul de inregistrari live are sediul în municipiul Bucuresti si are 3 domenii principale de activitate:

1.Sala de repetitii in Bucuresti

Doua sali de repetitii spatioase si  desigur o sala de studio, toate complet echipate de catre specialisti nostri in domeniu.

Sala de repetitii ideala pentru formatii, trupe de cover, artisti de muzica usoara si populara, formatii si orcheste.

2. Studioul de inregistrari live

Ideal pentru înregistrarea formatiilor care trateaza mai multe genuri muzicale , începând de la jazz, pop, rock , rock and roll sau dance până la tarafurile de muzică populară sau band urile de covers

3. Sonorizări pentru evenimente

Sonorizări evenimente – oferim instalatie completa de sunet si lumini, scena mobila.


Specialistii nostri creeaza arta sonora pentru artisti tineri si experimentati, coloana sonora de film, muzica pentru publicitate, masterizare audio si reclame audio.


Studioul de inregistrari are in componenta 3 încăperi foarte spatioase , moderne , dintre care două sunt tratate acustic: sala studio şi sala de mixaj. Dotarea include aparatura profesională pentru înregistrări demo sau multitrack: mixere digitale, microfoane condenser, dinamice, procesoare de sunet (compresoare, expandere, preamplificatoare cu tub sau tranzistori) și conectica profesională.

Doar cu ajutorul specialistilor nostri in domeniu :

Cream piese muzicale adecvate vocii si personalitatii tale
Intuim si valorificam calitatile vocale deosebite ale copiilor dumneavoastra si tinerilor care isi doresc o cariera in domeniul muzical
Suntem deosebit de prompti si dedicati dumneavoastra
Flexibilitate in relatia cu musafirii nostri
Pedagogie muzicala, training 100 %
Oferim cursuri de canto , dictie si interpretare individuale care se sustin intr un studio profesional in care vei putea sa iti inregistrezi vocea doar atunci cand esti pregatit , sau pregatita sa faci acest pas , desigur indrumat de catre un #VocalCoach
In curand vei putea accesa banca proprie de „ #CastingVoci” , voci masculine, feminine , voci de copii care v a acoperi urmatoarele categorii:
voice over
dublare filme de animatie
spoturi radio
generic
productie audio pentru cinema trailers
anunturi audio in centre comerciale
naratiune pentru ebook
documentare audio
mesagerie vocala

Cand avem de-a face cu o piesa foarte simpla, cantabila si usor recognoscibila, publicul devine aliatul compozitorului. Muzica influenteaza profund starea celui care o asculta, de aceea, orice productie muzicala devine un act artistic desavarsit, cartea de vizita a celui care ii da viata. Noi comunicam prin muzica…daca tonul face muzica, putem afirma ca muzica face spectacolul.

Te asteptam la noi !

Entertainment Music Show Romania

Evenimente în aer liber!